Auto

DHL, afaceri de 55 de milioane de euro, în creştere cu 7% în 2015

DHL, afaceri de 55 de milioane de euro, în creştere cu...

Autor: Mirabela Tiron

09.05.2016, 00:05 284
Compania de curierat DHL International România, con­trolată de gigantul Deutsche Post (Poşta Germană), a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 244 de milioane de lei (55,5 mili­oane de euro), în creştere cu 7% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
Profitul net al companiei s-a ridicat la 5,6 mil. lei (1,3 mi­l. euro), faţă de 5,2 mi­l. lei (1,2 mi­lioane de euro) în anul anterior. În firmă lucrau 422 de persoane anul tre­cut.  Anul tre­cut, 90% din organi­grama DHL Ro­mânia era formată din sala­riaţi re­crutaţi pen­tru po­ziţii de front office (opera­ţional, custo­mer ser­vice şi vânzări), potrivit ultimelor date.
 
Compania DHL, specializată pe expedierile internaţionale, este unul din cei mai mari jucători de pe piaţa locală, care a investit în 2014 într-un centru logistic din incinta aeroportului internaţional Avram Iancu din Cluj. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO