Auto

EVW Holding din Cluj mizează pe afaceri de 124 mil. euro şi peste 1.000 de camioane noi vândute

Compania Evw este unic importator al DAF în România

Compania Evw este unic importator al DAF în România

Autor: Laurentiu Cotu

14.04.2017, 00:05 537

Compania EVW Holding din Cluj, controlată de Gheorghe Ioan Chita, Mircea-Dorel Mureşan şi de Ad van Wijk, a finalizat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 24,7 mil. euro, mizând până la finalul anului în curs pe afaceri totale de peste 124 mil. euro.

Afacerile EVW Holding ar putea înregistra în acest an o creştere de 24% faţă de 2016, în condiţiile în care oficialii companiei estimau anterior că cifra de afaceri din 2016 va ajunge la peste 100 mil. euro.

Compania este unic importator al DAF în România şi dealer autorizat pentru Isuzu, Tatra Phoenix şi VDL Bus & Coach.

„Startul acestui an a fost uşor sub aş­­teptări, şi to­tuşi pre­dic­tabil, dacă ne uităm la incer­ti­tudinea creată de vii­torul RCA sau re­gle­mentările UE legate de costurile mă­rite, generate de ca­zarea obligatorie la hotel a şoferilor în timpul pauzei obligatorii. Vom folosi această dinamică redusă a pieţei pentru a ne pregăti cât mai bine în a răspunde nevoilor producătorilor români din alte domenii de activitate, inclusiv transportul de persoane“, a declarat pentru ZF Transilvania Ştefan Vâju, CEO, Chairman of the Board EVW Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO