„Expansiunea IT-ului va atrage o cerere şi pentru servicii de tip car sharing“

17 iul 2017 Autor: Bogdan Alecu

David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România

Interesul tot mai mare pentru noile tehnologii va atrage un interes şi pentru noile soluţii de mobilitate, este de părere David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România, motiv pentru care divizia financiară a Porsche Holding are în plan să intre pe piaţa de car sharing, prin care mai mulţi utilizatori pot conduce maşina.

„România are, în opinia mea, o mare parte a populaţiei care se uită spre viitor. Spre exemplu sectorul IT creşte puternic şi mulţi tineri vor fi interesaţi în noi servicii de mobilitate. Putem spune că acest serviciu este similar cu leasingul operaţional în 2006. În Cluj există deja un program de car sharing care se extinde, spre exemplu, deci exsită cerere. Ca parte a Porsche Holding, putem oferi servicii de mobilitate de toate tipurile, însă pe lângă cele clasice există clienţi care doresc servicii noi“, a spus David Gedlicka.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2017

 
Cuvinte cheie:
atragere
, servicii
, cerere
, expansiune
, porsche
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide