Auto

„Expansiunea IT-ului va atrage o cerere şi pentru servicii de tip car sharing“

David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România

David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România

Autor: Bogdan Alecu

17.07.2017, 00:06 315

Interesul tot mai mare pentru noile tehnologii va atrage un interes şi pentru noile soluţii de mobilitate, este de părere David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România, motiv pentru care divizia financiară a Porsche Holding are în plan să intre pe piaţa de car sharing, prin care mai mulţi utilizatori pot conduce maşina.

„România are, în opinia mea, o mare parte a populaţiei care se uită spre viitor. Spre exemplu sectorul IT creşte puternic şi mulţi tineri vor fi interesaţi în noi servicii de mobilitate. Putem spune că acest serviciu este similar cu leasingul operaţional în 2006. În Cluj există deja un program de car sharing care se extinde, spre exemplu, deci exsită cerere. Ca parte a Porsche Holding, putem oferi servicii de mobilitate de toate tipurile, însă pe lângă cele clasice există clienţi care doresc servicii noi“, a spus David Gedlicka.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO