Auto

Familia Bazac vrea să vândă automobile Ferrari la Chişinău printr-un partener local

Familia Bazac vrea să vândă automobile Ferrari la...

Autor: Bogdan Alecu

29.01.2014, 00:06 357
Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piaţa locală, controlat de Ion Bazac, fost ministru al sănătăţii în guvernul Boc I, a reluat în acest an planurile de extindere în re­giune, astfel că firma va comercializa în Re­pu­blica Moldova automobilele Ferrari prin intermediul unui partener local.
 
„În acest moment vorbim despre un potenţial parteneriat cu importatorul oficial Fiat, Alfa Romeo şi Lancia în Moldova, com­pa­nia Elita 5 (parte a grupului cu acelaşi nume cu afaceri în domeniul imobiliar, auto, centre comerciale – n. red.). Nu putem oferi mai multe informaţii momentan“, a spus Adina Hotinceanu, marketing manager în cadrul Forza Rossa. Grupul Elita este deţinut de Alexandru Pincevschi, un inginer de 58 de ani care este şi preşedinte al comunităţii evreieşti din Republica Moldova. Potrivit site-ului grupului Elita 5, vicepreşedinte al consi­liului di­rector este Ilan Laufer, un con­sul­tant în piaţa locală de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO