Auto

Familia Hriţuliac din Braşov a dezvoltat un business cu 60 de autorulote şi ţinteşte 200 de unităţi anul viitor

Familia Hriţuliac din Braşov a dezvoltat un business cu...

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.06.2018, 00:07 3741

Florin Hriţuliac, un antreprenor din Braşov, a dezvoltat împreună cu soţia sa cel mai mare business de închirieri de autorulote de pe piaţa locală, care a ajuns în prezent la un parc alcătuit din 61 de autorulote, ambiţia celor doi fiind de a se extinde în medie cu 200 de unităţi noi în fiecare an.

„Am hotărât pentru anii 2019 - 2024 să începem să aducem, în medie, 200 de vehicule în flotă anual“, a spus Florin Hriţuliac, cofondator al businessului Haff, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Florin şi Andra Hriţuliac au început în 2015 să închirieze rulote şi autorulote prin intermediul companiei Haff, după ce şi-au cumpărat un astfel de autovehicul pentru uz personal, iar de atunci cifra de afaceri a companiei aproape s-a dublat în fiecare an.

În 2017 vânzările companiei au ajuns la peste 2 mil. lei, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Obiectivul companiei pentru anul în curs este să mărească flota de vehicule la 70 de autorulote, iar pentru anul 2019, „un obiectiv realizabil pe termen scurt este să atingem un număr de 200 de autorulote pentru cele 4 filiale din România, în Bucureşti, Braşov, din noiembrie în Cluj şi din aprilie în Timişoara“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO