FM Logistic are în plan să angajeze între 50 şi 300 de oameni în acest an

15 feb 2017 Autor: Mirabela Tiron

FM Logistic, unul dintre cei mai mari jucători  din sectorul de logistică şi transport, are în plan să angajeze între 50 şi 300 de oameni în acest an în condiţiile dezvoltării unui nou depo­zit, potrivit datelor transmise de companie într-un chestionar al ZF. În prezent, operatorul are 500 de salariaţi. Compania a buge­tat investiţii şi în dez­vol­tarea flotei auto.

Anul trecut, FM Logistic a în­ceput dezvoltarea unui de­pozit de 20.000 de metri pătraţi pen­tru medicamente, echi­pa­men­te medicale şi cosmetice, o in­vestiţie de 20 de milioane de euro.  Depozitul se află în Dra­go­mireşti (autostrada Bucu­reşti - Piteşti), judeţul Ilfov. În ches­tionarul completat de re­pre­zentanţii FM Logistic se mai ara­tă că investiţiile totale ale companiei în Romania au fost de 55 mil. euro pană în 2016. 

În acest an, obiectivele companiei constau în finalizarea de­po­­zitului din Dragomireşti, dar se are în plan şi extinderea cu 6.000 de metri pătraţi a depozitului din Timişoara, dedicat clienţilor din FMCG.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.02.2017

 
Cuvinte cheie:
FM Logistic
, angajari
, oameni
, plan
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide