Auto

Ford India cere scuze pentru o reclamă în care Berlusconi conducea o maşină cu femei în portbagaj

Ford India cere scuze pentru o reclamă în care...

Autor: Ana Borlescu

26.03.2013, 10:49 3613

Reclama, în care apar trei femei legate în portbagajul unui autoturism Ford Figo, a fost postată pe un site. Berlusconi apare pe scaunul şoferului, cu sloganul "Lasă-ţi grijile deoparte cu portbagajul extra-large al Figo".

Reclama nu a fost folosită în scop comercial. Potrivit unor informaţii, ea a fost postată online de agenţia de publicitate cu sediul în India angajată de Ford. Compania a transmis că regretă incidentul şi a numit imaginile "contrare standardelor de profesionalism şi decenţă din cadrul Ford". "Regretăm profund acest incident şi suntem de acord cu partenerii agenţiei că acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple", afirmă Ford.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru BBC că firma ia incidentul "în serios şi revizuieşte procesul de aprobare şi supervizare, pentru a se asigura că acest lucru nu se va repeta niciodată".

Directorul executiv al Ford Alan Mulally a declarat, anul trecut, pentru BBC, că piaţa indiană devine "tot mai importantă" pentru companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO