Fostul showroom Ferrari este scos la vânzare pentru 2 milioane de euro de către un IFN. Forza Rossa a construit un alt centru în Otopeni

19 iun 2017 Autor: Bogdan Alecu

Iveco Capital Leasing IFN, a scos la vânzare centrul auto în care a funcţionat până anul trecut importatorul şi show­roomul Ferrari din Ro­mânia.
 
Clădirea şi terenul aferent au un preţ de 1,950 mil. euro fără TVA. Forza Rossa, importatorul mărcii italiene pe piaţa locală controlat de Ion Bazac, fost ministru al sănătăţii în primul guvern condus de Emil Boc, şi Camelia Bazac, constru­ieşte un centru nou pentru marca Ferrari tot în Otopeni, dar mai aproape de şoseaua de centură, nu de aeroport. Centrul auto în care a funcţionat marca Ferrari până la începutul anului trecut are un teren de 1.524 mp, iar clădirea are o suprafaţă construită de 2.706 mp, iar cea utilă de 2.435 mp, centrul auto având inclusiv o parcare subterană în care pe timp de iarnă erau păstrate automobile Ferrari de colecţie.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2017

 
Cuvinte cheie:
ferrari
, vanzare
, scoatere
, showroom
, auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide