Auto

Furnizorul de servicii de transport E van Wijk a închiriat 75% dintr-un nou depozit din parcul logisticP3 Bucharest

Furnizorul de servicii de transport E van Wijk a...

Autor: Roxana Rosu

24.07.2017, 13:04 649

Dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice P3 a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport şi logistică, pentru o suprafaţă de 10.180 mp în noul depozit din parcul P3 Bucharest, spaţiul reprezentând 75% din dimensiunea totală a depozitului.

Suprafaţa închiriată include spaţiu de depozitare şi 252 m² spaţiu de birouri. Depozitul va fi utilizat pentru a distribui în medie 15.000 de paleţi pe lună şi va avea 40 de angajaţi.

“ Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeaşi viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionaţi de depozite şi ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea  ambelor companii”, spune Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport şi logistică cu filiale în România, Olanda, Ucraina şi Polonia. Compania a început în Olanda în 1949, dezvoltându-se în România şi, apoi, în Ucraina şi Polonia.

Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele pieţe din Europa şi generează o cifră de afaceri consolidată  de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajaţi, 185 de camioane Euro 5 şi Euro 6, 20.000 m² de spaţii de depozitare în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad, şi certificări ISO 9001, 14001, 22000.

"Faptul că 75% din Depozitul 6 a fost închiriat înainte de finalizarea acestuia arată cât de importantă este abordarea noastră. La P3 credem că un depozit este mai mult decât o clădire, este o casă pentru o afacere şi o parte integrantă a succesului său. Logistic E van Wijk este o companie importantă şi suntem mândri că ne-au ales ca parteneri”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 în România.

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 m² în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. Parcul este situat pe inelul de centură al oraşului, cu acces la toate cele 6 sectoare ale Bucureştiului, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă (la o distanţă de 22 km) şi la autostrada A2. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest şi, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în centrul şi vestul ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO