Auto

Gabriel Sicoe, directorul de afaceri publice al Dacia, preia conducerea ACAROM, una dintre cele mai puternice organizaţii din business

Gabriel Sicoe, directorul pentru afaceri publice al Automobile Dacia

Gabriel Sicoe, directorul pentru afaceri publice al Automobile Dacia

Autor: Bogdan Alecu

23.03.2017, 00:05 623
Gabriel Sicoe, directorul pentru afaceri publice al Auto­mobile Dacia, a preluat saptămâna aceasta oficial funcţia de preşedinte şi director general al Asociaţiei Construc­torilor de Automobile din România (ACAROM), funcţie deţinută anterior de Constantin Stroe, fondatorul asociaţiei.
 
În total, ACAROM are 156 de membri, formaţi din cei mai mari producători de componente auto ce activează pe piaţa locală, universităţi tehnice, alături de Automobile Dacia, Renault Commercial Roumanie şi Ford România.
 
De asemenea a fost validată cooptarea în consiliul director a lui John Oldham,  preşedintele Ford România şi responsabil direct de activitatea uzinei auto de la Craiova, şi Adrian Sandu, secretar general al asociaţiei. Totodată, preşe­dintele Ford preia funcţia de vicepreşedinte al ACAROM şi conducerea Comisiei de constructori  de automobile.
 
Firmele membre ale ACAROM generează o cifră de afaceri de peste 13 miliarde euro şi oferă peste 82.000 de locuri de muncă, 19% din exportul total al Ro­mâniei este produs de com­paniile pe care ACAROM le repre­zintă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO