Auto

Gefco: România este o ţară-cheie în regiunea balcanilor şi există în continuare loc de creştere

Pierre Jean Lorrain, director general zona Europa Centrală, Balcani şi Orientul Mijlociu, în cadrul Gefco

Pierre Jean Lorrain, director general zona Europa Centrală, Balcani şi Orientul Mijlociu, în cadrul Gefco

Autor: Bogdan Alecu

01.10.2014, 00:06 200
Regiunea balcanică în care activează compania de transport şi logistică Gefco, din care face parte România alături de Bulgaria, Croaţia şi Slovenia, va înregistra în acest an o creştere a cifrei de afaceri de peste 30%, avansul fiind susţinut şi de potenţialul economic al regiunii, unde PIB-ul per capita este de cel puţin patru-cinci ori mai mic decât media Uniunii Europene.
 
„În această regiune am început anul trecut activitatea în Croaţia, iar de acolo ne aşteptăm să creştem puternic anul viitor. Primul an este mai dificil deoarece este costul de start-up, însă noi ne aşteptăm să creştem în toate ţările din regiunea balcanică. România este o ţară-cheie în regiune, iar aici există în continuare loc de creştere“, a spus Pierre Jean Lorrain, director general pentru zona Europa Centrală, Balcani şi Orientul Mijlociu, în cadrul Gefco.
 
Compania de logistică este  deţinută de ruşii de la RZD Russian Railways în proporţie de 75%, în timp ce restul este în proprietatea francezilor de la PSA Peugeot-Citroën.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO