Gefco România extinde parteneriatul cu Dacia şi duce automobilele produse la Mioveni pe piaţa belgiană

10 oct 2017 Autor: Cristina Bellu

Gefco România, una dintre cele mai mari companii de transport şi logistică de pe piaţa locală şi cel mai mare transportator al Dacia, a extins colaborarea dintre cele două companii prin facilitarea livrării pe cale ferată a vehiculelor produse de Dacia la Mioveni către piaţa din Belgia.

„(...) Avem convingerea că acest parteneriat cu baze solide va susţine pe mai departe dezvoltarea regională şi operaţională a Automobile Dacia, consolidând în acelaşi timp, abilitatea noastră de a satisface cerinţele clienţilor noştri prin oferirea de excelenţă operaţională şi prin gestionarea eficientă a costurilor acestora,” spune Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor şi Director General al GEFCO România şi Bulgaria.

Colaborarea dintre Gefco România şi Automobile Dacia a debutat în 2008 când Gefco a devenit primul operator logistic responsabil de transporturile feroviare ale Dacia, odată cu reluarea livrării de vehicule finite pe calea ferată de către producătorul auto.

Pe lângă soluţiile de transport feroviar şi rutier către Franţa, Spania, Portugalia şi Italia, oferite pe parcursul ultimilor nouă ani, Gefco România asigură  pentru Dacia transporturile către zona Benelux şi alte pieţe internaţionale.

Compania va oferi de asemenea soluţii de transport pentru distribuţia vehiculelor finite la reprezentanţele Dacia din zona Benelux, Marea Britanie, ţările nordice şi pieţele din America de Sud.

Gefco a alocat parteneriatului cu Automobile Dacia o medie de peste 150 de vagoane de tren şi peste 200 de camioane.

Strategia de dezvoltare a parteneriatului dintre cele două companii vizează extinderea cooperării în domeniul transporturilor navale şi în extinderea reţelei naţionale de distribuţie Dacia în România.


 

 
Cuvinte cheie:
mioveni
, dacia
, piata
, romania
, extindere
, produse
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide