Auto

Germanii de la Bosch caută 100 de oameni pentru fabrica de componente electronice din Alba

Germanii de la Bosch caută 100 de oameni pentru fabrica...

Autor: Laurentiu Cotu

01.12.2017, 00:05 643

Producătorul de componente auto Bosch Rexroth, subsidiara locală a grupului german Bosch, are disponibile în prezent peste 100 de lo­curi de muncă în centrul de producţie de la Blaj, cele mai multe fiind pentru operatori la maşini-unel­te semiautomate şi automate (50), pentru operatori maşini-unelte cu comandă nu­merică (10), dar şi pentru ingineri electro­energetică, ingineri electro­mecanici, ingineri automatişti, ingineri mecanici sau analişti calitate, potrivit Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba.

Germanii deţin pe piaţa locală unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate în Blaj şi Cluj, o unitate de producţie de tehnică liniară în Blaj, un centru de cercetare-dezvoltare la Cluj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH (compania BSH Electrocasnice S.R.L.), activă pe piaţa electro­casnicelor, are sediul la Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO