Auto

Germanii de la Dräxlmaier au ajuns la 15.000 de angajaţi în cele cinci fabrici locale şi continuă recrutările

Germanii de la Dräxlmaier au ajuns la 15.000 de...

Autor: Laurentiu Cotu

31.07.2014, 00:06 337
Grupul german Dräxlmaier, cu afaceri globale de 2,9 mld. euro şi peste 50.000 de angajaţi, a ajuns în prezent la 15.000 de angajaţi în cele cinci fabrici din România, însă procesul de recrutare va continua pe parcursul acestui an.
 
„La final de 2014 preconizăm că vom avea o creştere a numărului de angajaţi cu 800-1.000 de persoane. Prin specificul companiei nostre, căutam muncitori calificaţi, tehnicieni, ingineri şi specialişti IT“, a declarat pentru ZF Transilvania Nicoleta Carlugea, director de resurse umane al Dräxlmaier Group în România.
 
Grupul Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari pro­ducători de componente auto din lume, care fabrică sub­ansambluri pentru automobile din segmentul pre­mium şi de lux. Pe plan local, germanii deţin unităţi de producţie în Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Codlea şi Hu­ne­doara. În prima parte a anului, Dräxlmaier a anunţat că va recruta 500 de oameni pentru o fabrică de piese de schimb şi cablaje în Piteşti, cel mai nou proiect de inves­tiţii al producătorului de componente auto în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO