Auto

Germanii de la Dräxlmaier au angajat 1.250 de oameni în cele cinci fabrici locale

Germanii de la Dräxlmaier au angajat 1.250 de oameni în...

Autor: Laurentiu Cotu

27.03.2015, 00:05 824
Producătorul german de componente auto Dräxlmaier, cu afaceri globale de 3,4 mld. euro şi 55.000 de angajaţi, a recrutat anul trecut 1.250 de oameni pentru cele cinci fabrici deţinute în România, ajungând la aproximativ 15.000 de angajaţi. Germanii au recrutat atât operatori pentru liniile de producţie, cât şi specialişti în domeniul dezvoltării de produs, IT sau achiziţii. Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume, care fabrică subansambluri pentru automobile din segmentul premium şi de lux. Pe plan local, Dräxlmaier deţine unităţi de producţie în Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Codlea (Braşov) şi Hunedoara.
 
„În acest stadiu de dezvoltare al grupului Dräxlmaier în România ne vom canaliza atenţia asupra consolidării poziţiei pe piaţă, iar investiţiile din acest an se vor îndrepta cu precădere în echipamente tehnice de producţie şi training-uri pentru angajaţi. Potrivit estimărilor pentru următorii cinci ani, piaţa în do­meniul nostru de acti­vitate va fi în creştere“, au declarat pentru ZF Transil­vania oficialii Dräxlmaier din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO