Germanii de la Kromberg & Schubert caută 100 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Nădab, judeţul Arad

29 mar 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Kromberg & Schubert România NA, subsidiara locală a producătorului german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice cu acelaşi nume, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în fabrica din localitatea Nădab, judeţul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agen­ţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. Compania cau­tă muncitori necalificaţi pentru a­sam­blarea şi montarea pieselor, care să aibă minimum studii gimnaziale.

„Avem nevoie de 100-150 de oameni pentru un proiect nou de dezvoltare. Locurile de muncă sunt disponibile pentru fabrica de cablaje auto din localitatea Nădab“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii departamentului HR din cadrul companiei Kromberg & Schubert România NA.

Potrivit celor mai recente informaţii ale ZF, în luna ianuarie a anului trecut compania Kromberg & Schubert România NA şi-a extins capacităţile de producţie din cadrul fabricii de cablaje auto din Nădab, localitate situată la 45 de kilometri de municipiul Arad, cu o hală de 10.000 de metri pătraţi. Proiectul de extindere presupunea şi recrutarea a 1.000 de persoane.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.03.2016

 
Cuvinte cheie:
cablaje
, auto
, fabrica
, germani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide