Auto

Germanii de la Leoni caută 350 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Beiuş

Germanii de la Leoni caută 350 de oameni pentru fabrica...

Autor: Laurentiu Cotu

14.08.2018, 00:05 3978

Fabrica de cabluri pentru industria auto Leoni din localitatea Beiuş, judeţul Bihor, controlată de grupul german Leoni, cu vânzări globale de peste 4,9 mld. euro, are disponibile în prezent aproximativ 350 de locuri de muncă, cele mai multe joburi fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (300) şi pentru manipulanţi mărfuri (30), dar şi pentru inspector resurse umane, programator, tehnicieni sau gestionari, potrivit informaţiilor existente pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, conform informaţiilor de pe site-ul Leoni. Compania Leoni Wiring Systems Arad a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 792 mil. lei (173,3 mil. euro), mai mult cu 7,5% faţă de anul precedent, un profit net de 6,8 mil. lei (1,5 mil. euro) şi un număr mediu de 3.788 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO