Auto

Germanii de la Preh au ajuns la 1.000 de angajaţi în fabrica de componente auto de lângă Braşov şi mai caută încă 100 de oameni

Capacitatea de producţie a fabricii Preh din Braşov este de 10 milioane de piese pe an

Capacitatea de producţie a fabricii Preh din Braşov este de 10 milioane de piese pe an

Autor: Laurentiu Cotu

26.01.2017, 00:05 627

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, intenţionează să mai recruteze în acest an încă aproximativ 100 de oameni pentru fabrica de componente auto din localitatea Ghimbav, de lângă Braşov, după ce anul trecut compania a ajuns la aproximativ 1.000 de angajaţi. 

La fabrica Preh din Ghimbav sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

„În acest an vom mai angaja încă aproximativ 100 de persoane, joburile disponibile fiind de tehnician electromecanic, stivuitorist, pentru muncitori la asamblarea pieselor, controlor cali­tate, analist financiar, planificator producţie, inginer calitate, dar şi pentru dezvoltatori software (embedded) sau hardware. Capacitatea de producţie este de 10 milioane de piese pe an“, a de­clarat pentru ZF Transilvania Mihaela For­gaciu, director general Preh România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO