Germanii de la Preh au ajuns la 1.000 de angajaţi în fabrica de componente auto de lângă Braşov şi mai caută încă 100 de oameni

26 ian 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, intenţionează să mai recruteze în acest an încă aproximativ 100 de oameni pentru fabrica de componente auto din localitatea Ghimbav, de lângă Braşov, după ce anul trecut compania a ajuns la aproximativ 1.000 de angajaţi. 

La fabrica Preh din Ghimbav sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

„În acest an vom mai angaja încă aproximativ 100 de persoane, joburile disponibile fiind de tehnician electromecanic, stivuitorist, pentru muncitori la asamblarea pieselor, controlor cali­tate, analist financiar, planificator producţie, inginer calitate, dar şi pentru dezvoltatori software (embedded) sau hardware. Capacitatea de producţie este de 10 milioane de piese pe an“, a de­clarat pentru ZF Transilvania Mihaela For­gaciu, director general Preh România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2017

 
Cuvinte cheie:
Preh
, componente auto
, angajati
, fabrica
, brasov
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide