Grupul german Continental a ajuns la 1.400 de angajaţi la fabrica din Braşov şi vrea încă 180 de oameni

16 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Continental Powertrain România, subsidiara locală a concernului german Con­tinental, a demarat o campanie pentru recru­tarea a peste 180 de oamnei în producţie, la fabrica de componente auto din Braşov.
 
În prezent, peste 1.400 de oameni lucrează în fabrica Continental din Braşov la producţia unităţilor de alimentare cu com­bustibil, care ajută la reducerea emi­siilor de dioxid de carbon (CO2) ale maşinilor, îmbu­nă­tăţind efi­cienţa energetică.
 
„Continental Braşov poate pro­duce la capacitate maximă peste 10 milioane de unităţi de alimentare cu combustibil pe an, iar ca să reuşească acest lucru, com­pania va angaja în lunile martie şi aprilie peste 180 de persoane în producţie“, a transmis compania Continental într-un comunicat de presă.
 
Caravana Continental va căuta oameni atât în Braşov, cât şi în localităţile învecinate, Codlea, Vulcan, Râşnov, Cristian, Zărneşti, Bran, Moieciu, Săcele, Tărlugeni, Poiana Mă­rului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
brasov
, fabrica
, oameni
, angajati
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide