Auto

Grupul german Continental a ajuns la 1.400 de angajaţi la fabrica din Braşov şi vrea încă 180 de oameni

Grupul german Continental a ajuns la 1.400 de angajaţi...

Autor: Laurentiu Cotu

16.03.2017, 00:05 585
Compania Continental Powertrain România, subsidiara locală a concernului german Con­tinental, a demarat o campanie pentru recru­tarea a peste 180 de oamnei în producţie, la fabrica de componente auto din Braşov.
 
În prezent, peste 1.400 de oameni lucrează în fabrica Continental din Braşov la producţia unităţilor de alimentare cu com­bustibil, care ajută la reducerea emi­siilor de dioxid de carbon (CO2) ale maşinilor, îmbu­nă­tăţind efi­cienţa energetică.
 
„Continental Braşov poate pro­duce la capacitate maximă peste 10 milioane de unităţi de alimentare cu combustibil pe an, iar ca să reuşească acest lucru, com­pania va angaja în lunile martie şi aprilie peste 180 de persoane în producţie“, a transmis compania Continental într-un comunicat de presă.
 
Caravana Continental va căuta oameni atât în Braşov, cât şi în localităţile învecinate, Codlea, Vulcan, Râşnov, Cristian, Zărneşti, Bran, Moieciu, Săcele, Tărlugeni, Poiana Mă­rului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO