Auto

Harta cu starea drumurilor din România

Harta cu starea drumurilor din România

Autor: ProMotor

01.10.2014, 11:40 2689

Câţiva băieţi harnici şi de treabă au creat o hartă cu starea drumurilor din România. Iniţiativă lăudabilă, având în vedere că reuşesc să o actualizeze în fiecare lună. Iată câteva detalii mai jos.

„Nu ştiu cum e drumul pe acolo” este frecvent auzit în România. De acum înainte nu o să mai existe nedumeriri referitoare la starea drumurilor din România, fiindcă o comunitate de pasionaţi de infrastructură (da, există aşa ceva) a creat o hartă cu starea şoselelor din ţara noastră.

Comunitatea activează pe forumul construimromania.ro, unde oricine îşi poate face un cont ca să dea informaţii despre starea în care se află drumurile pe care au condus recent. Harta se actualizează lunar, iar din 2015, speră cei din spatele site-ului, ea va fi una interactivă, căci acum este statică.

Conform administratorilor site-ului, comunitatea s-a cristalizat în jurul anilor 2008-2009, pornind de la dorinţa de a discuta tema infrastructurii naţionale: autostrăzi, căi ferate, aeroporturi.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO