ZF 24

Importatorul DAF a investit 1,4 mil. euro într-o reprezentanţă în Braşov

Importatorul DAF a investit 1,4 mil. euro într-o...

Autor: Laurentiu Cotu

29.04.2014, 00:00 592

Compania EVW Holding din Cluj, controlată de Gheorghe Ioan Chiţa, Mircea Dorel Mureşan şi de Ad van Wijk, va inaugura luna viitoare un nou sediu în Braşov, în urma unei investiţii de 1,4 mil. euro.

Noua reprezentanţă DAF şi Isuzu a fost amanajată pe o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 2.120 mp suprafaţă construită. Centrul se află la ieşirea din oraş, la aproximativ 3 km de centura Braşovului. Reprezentanţa asigură atât service autorizat DAF şi Isuzu, cât şi service pentru orice tip sau marcă de vehicul comercial peste 3,5 tone.

‘’EVW Holding adoptă în 2014 o strategie de consolidare a business-ului, o strategie prin care se urmăreşte îmbunătăţirea serviciilor oferite transportatorilor. Parte importantă din această strategie a fost construirea unui sediu nou pentru filiala EVW Holding din Braşov. Conducerea companiei a considerat că potenţialul acestei zone din centrul ţării este suficient de interesant pentru viitor, astfel încât, decizia in privinţa acestei investiţii a venit natural’’, se arată într-un comunicat al companiei EVW Holding.

Compania este unicul reprezentant autorizat al DAF Trucks NV în România şi comercializează cu preponderenţă camioane DAF, dar şi vehicule Isuzu şi Tatra, pentru toate segmentele de transport, de la 3,5 până la peste 16 tone. EVW Holding a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de aproximativ 246,3 mil. lei (55,5 mil. euro) şi un număr mediu de 462 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

Compania cu capital mixt româno-olandez EVW Holding este controlată de Ad van Wijk, Gheorghe Ioan Chiţa şi Mircea Dorel Mureşan, care deţin împreună şi compania de transport şi logistică Logistic E van Wijk.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO