Auto

James May, Top Gear: "Dacia Duster, in sfarsit o masina ieftina si acceptabila tehnic"

James May, Top Gear: "Dacia Duster, in sfarsit masina ieftina si acceptabila tehnic"
25.05.2010, 10:48 758

Cu un interior spartan dotat doar cu interfata necesara intre omsi masina, noul model Dacia Duster, pe care francezii de la Renaultil produc in Romania este un fel de off-roader de marimea SkodeiYeti. Am condus-o. Cred ca e destul de buna, scrie prezentatorulemisiunii Top Gear, James May, intr-un comentariu pentru cotidianulThe Telegraph.

Dacia Duster - a nu se confunda cu hidosul model anterior - nuse simte ca o masina facuta pentru oameni care nu sunt incaobisnuiti cu sofatul, asa cum era Datsun-ul sau Hyundai Pony, pecare le-am condus cand eram tanar, noteaza jurnalistulbritanic.

Ceea ce dezvaluie cel mai flagrant modelul fabricat in Romaniaeste ca producatorii de masini au pierdut din vedere ideea creariiunei masini ieftine, dar acceptabila din punct de vedere tehnic.Astfel, Duster seamana putin cu tabloul "Dormitor la Arles", al luiVan Gogh. Este simpla, dar ai in ea tot ce ai nevoie ca sa fiimultumit, puncteaza James May.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO