Auto

La jumătate de an de la vizita lui Cioloş la Munchen, executivii BMW vin la Bucureşti pentru a căuta firme de software

La jumătate de an de la vizita lui Cioloş la Munchen,...

Autor: Bogdan Alecu

16.03.2017, 13:05 1044

Oficiali ai BMW Group au vizitat România pentru a explora noi posiblităţi în industria software, pentru  a găsi noi parteneri şi furnizori pentru concernul german. Vizita face parte dintr-un proiect care a fost iniţiat în toamna anului trecut, o dată cu vizita la BMW Group a Primului Ministru de atunci, domnul Dacian Cioloş, şi continuă şi acum, fiind iniţiate discuţii cu premierul Sorin Grindeanu, Invest Romania şi a Ministerului Economiei,  Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Ultima vizită a unui executiv BMW în România a avut loc în toamna anului 2012, când Franz Linner, vicepreşedintele BMW responsabil de producţie, tehnologie şi furnizori a avut o serie de întâlniri cu furnizori din zona Braşovului, declarând la acea vreme că „există foarte multe resurse în IT şi mult entuziasm la companiile tinere”.

În prezent industria IT este o direcţie tot mai importantă pentru industria auto în general şi în special pentru BMW Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO