La jumătate de an de la vizita lui Cioloş la Munchen, executivii BMW vin la Bucureşti pentru a căuta firme de software

16 mar 2017 Autor: Bogdan Alecu

Oficiali ai BMW Group au vizitat România pentru a explora noi posiblităţi în industria software, pentru  a găsi noi parteneri şi furnizori pentru concernul german. Vizita face parte dintr-un proiect care a fost iniţiat în toamna anului trecut, o dată cu vizita la BMW Group a Primului Ministru de atunci, domnul Dacian Cioloş, şi continuă şi acum, fiind iniţiate discuţii cu premierul Sorin Grindeanu, Invest Romania şi a Ministerului Economiei,  Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Ultima vizită a unui executiv BMW în România a avut loc în toamna anului 2012, când Franz Linner, vicepreşedintele BMW responsabil de producţie, tehnologie şi furnizori a avut o serie de întâlniri cu furnizori din zona Braşovului, declarând la acea vreme că „există foarte multe resurse în IT şi mult entuziasm la companiile tinere”.

În prezent industria IT este o direcţie tot mai importantă pentru industria auto în general şi în special pentru BMW Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, bmw
, vizita
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide