Auto

Loredana Dan, International Alexander Holding: Ne-am bugetat 20 de milioane de euro pentru investiţii în flotă şi spaţii de depozitare

Loredana Dan, International Alexander Holding: Ne-am...

Autor: Cristina Bellu

29.03.2018, 15:43 870

Anul acesta ne-am bugetat investiţii de 20 de milioane de euro pentru investiţii în flota internaţională Alexander, care va creşte cu 60 de unităţi capete de tractor şi 100 de remorci. Suntem în faza de analiză şi dorim să dezvoltăm propriile terminale, 10 transportoare cap şi remorcă pentru vehicule finite şi investiţii de 10 mil. euro pentru spaţiile de depozitare din Bucureşti, Timişoara şi Sibiu, a spus Loredana Dan, Europe Business Development Manager, International Alexander Holding, în cadul evenimentului ZF Transport, Logistics&Automotive Summit 2018.

Alte declaraţii:

International Alexander Holding a început iniţial cu divizia de transporturi, dar treptat ne-am dezvoltat pe mai multe direcţii pentru că am îneles că nu poţi rămâne în piaţă dacă nu măreşti portofoliul de servicii. Este important să atingi toate segmentele de care au nevoie marile companii.

Noi ne-am dezvoltat foarte mult zona de logistică. Este nevoie ca furnizorii de transport şi logistică să creeze o nouă cultură şi să iasă din paradigma veche.
Avem şi o linie de spălare profesională de ambalaje, plus serviciile pe care le oferim pentru depozitare.

Ne-am extins serviciile şi în afara ţării. Am ieşit în Belgrad, Budapesta şi Stuttgart.

În ceea ce priveşte piaţa de transport şi logistică se vede o creştere, dar există o impredictibilitate a mediului fiscal care nu face bine.

90% dintre clienţii noştri activează în sectorul automotive. Lucrăm direct cu producătorii auto Volkswagen, Mecedes, Ford, Skoda, Hyundai şi cu furnizorii acestora.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO