Lukoil Lubricants are pregătit un milion de euro pentru investiţii pe piaţa locală

20 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Lukoil Lubricants East Europe, compania locală a grupului petrolier rusesc Lukoil specializată în producţia şi comercializarea de lubrifianţi, are un buget de un milion de euro pentru investitii până la finalul anului 2017.
 
"Anul trecut am avut un profit operaţional de două milioane de dolari în România şi lucrăm în continuare pentru a ne dezvolta. Pentru acest an, ne-am planificat investiţii de un milion de euro în dezvoltarea produselor şi activităţi de marketing", a spus Felician Dragu, administrator Lukoil Lubricants East Europe.
 
Compania are o cotă de piaţă de 15% la un consum total de circa 60.000 de tone de lubrifianţi anual. În România, Lukoil Lubricants East Europe are 92 de angajaţi. Aproximativ 35% din uleiurile produse în fabrica din Ploieşti merg la export.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
lukoil
, investitii
, piata
, pregatiri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide