Auto

Mărcile auto cu cele mai puternice pagini de Facebook din lume şi din România

Mărcile auto cu cele mai puternice pagini de Facebook...

Autor: ProMotor

26.08.2014, 11:27 573

Internetul face astăzi parte din viaţa noastră, chiar dacă uneori nu vrem să recunoaştem asta. Iar o parte foarte importantă a Internetului este copilul-minune al lui Mark Zuckerberg, şi anume Facebook. Şi pentru că noi scriem despre maşini, am hotărât să vedem cât de puternice sunt paginile de Facebook ale producătorilor auto.

Facebook este copilul-minune al lui Mark Zuckerberg. Cu bune şi cu rele, reţeaua socială care a pornit la drum în urmă cu zece ani ca un fel de comunitate secretă a studenţilor de la Harvard a ajuns acum un gigant al Internetului. Iar producătorii auto din lumea întreagă încearcă să creeze comunităţi virtuale prin intermediul site-ului creat de Zuckerberg.

Unii au reuşit, alţii nu prea ştiu cu ce se mănâncă felul numit „social media”. Aşa că am vizitat paginile de Facebook ale mărcilor auto importante şi am făcut un top bazat pe numărul de fani. 

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi graficele pe www.promotor.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO