Auto

Mazda MX-5 Miata 2015 - imagini şi informaţii oficiale. Galerie FOTO

Mazda MX-5 Miata 2014

Mazda MX-5 Miata 2014

Autor: Andrei Nan

01.02.2015, 13:33 632

Din primele poze cu Mazda MX-5, numită Miata peste Ocean, ne dăm seama că Mazda a făcut o treabă bună. Limbajul de design KODO - Soul of Motion (Sufletul Mişcării, cum ar veni) îi vine de minune micuţului roadster japonez, iar faptul că este chiar cu 100 de kilograme mai uşor decât generaţia precedentă ne face să sperăm că şi această generaţie va fi cel puţin la fel de distractivă ca precedenta, scrie Pro Motor.

Prima reacţie avută de cei prezenţi în sala din Barcelona, locul unde s-a lansat maşina, reprezentanţi a peste 20 de ţări europene, a fost WOW. Acesta este efectul pe care noua Mazda MX-5 îl are asupra privitorilor. Cu un design sportiv, dar care în acelaşi timp emana o frumuseţe aparte, noua Mazda MX-5 va duce mai departe ştafeta purtată cu succes de către generaţiile anterioare timp de 25 de ani.

Din păcate, a fost doar o lansare statică, dar din datele tehnice, utilizarea tehnologiei SKYACTIV, a unei greutăţi reduse cu 100 kg faţă de generaţia pe care o înlocuieşte şi mai ales păstarea tracţiunii pe spate, putem spune deja că noua Mazda MX-5 va avea un comportament dinamic de invidiat. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO