Auto

Mercedes-Benz îşi dezvoltă propriul atelier de vopsitorie pentru vehiculele comerciale grele

Mercedes-Benz îşi dezvoltă propriul atelier de...

Autor: Cristina Bellu

24.05.2017, 11:28 201

Mercedes-Benz Bucureşti îşi extinde protofoliul de servicii prin dezvoltarea propriului atelier de vopsitorie dedicat vehiculelor comerciale grele.

Noua facilitate continuă strategia atelierului bazată pe conceptul de One Stop Shop.  Astfel, unitatea de service are capacitatea de a deservi setul complet de servicii Mercedes-Benz post-vânzare, incluzând servicii de reparaţie, întreţinere şi mentenanţă pentru autovehicule comerciale mari Mercedes-Benz şi Setra.

“Vopsitoria Mercedes-Benz Bucureşti completează serviciile deja existente - de reparaţii şi întreţinere, mecanică, electrică, tinichigerie, diagnostică avansată sau verificări tahograf. Cu ajutorul acestei noi facilităţi, timpul de execuţie pentru elemente de caroserie a scăzut de la una-două zile la doar câteva ore, astfel că un vehicul cu avarii minore poate intra şi ieşi din service în aceeaşi zi,” spune  Sandu Stoica, director Mercedes-Benz Bucureşti.

În plus faţă de nevoia pieţei, investiţia într-o cabină de vopsitorie preîntâmpină cerinţa companiilor de asigurări de a avea toate serviciile de reparaţie de după accident într-o singură locaţie

“Cabina de vopsit dedicată autovehiculelor comerciale mari măsoară aproximativ 100 mp (15 m lungime, 5,5 m înălţime şi 5,5 m lăţime) din cei 1200 mp ai atelierului de service şi permite vopsirea mai multor elemente de caroserie în acelaşi timp sau chiar vehicule integral,” a adăugat Sandu Stoica.

Simultan cu deschiderea vopsitoriei, Mercedes-Benz Bucureşti a devenit dealer Webasto, având astfel capacitatea de a oferi soluţii de încălzire şi răcire suplimentară pentru orice tip de vehicul comercial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO