Auto

Nemţii de la Huf investesc 14 mil. lei în fabrica de componente auto din Arad

Nemţii de la Huf investesc 14 mil. lei în fabrica de...

Autor: Laurentiu Cotu

17.03.2016, 00:05 444
Producătorul de sisteme de închidere pentru auto­tu­risme Huf România, parte a grupului german Huf, cu afaceri glo­bale de peste 1,3 mld. euro şi aproximativ 7.500 de an­ga­jaţi, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 14 mil. lei (peste 3 mil. euro) în maşini şi echipamente de asamblare.
 
Anul trecut, nemţii au investit în echipamente de pro­ducţie, maşini de injecţie mase plastice şi echipamente pentru liniile de asamblare specifice noilor proiecte. Nemţii deţin o fabrică de componente auto la Arad şi un centru de cercetare şi dezvoltare la Timişoara.
 
„Pentru anul în curs, focusul va fi pe continuarea dez­vol­tării injecţiei de mase plastice, dar şi a echipamentelor de asam­blare, investiţia ridicându-se la 14 milioane de lei. În acest an avem în vedere dezvoltarea a două proiecte pentru Daimler şi unul pentru Volvo“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Posa, ge­neral manager, Huf România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO