Auto

Nemţii de la Preh investesc 5 milioane de euro şi speră să treacă pragul de vânzări de 100 mil. euro

Nemţii de la Preh investesc 5 milioane de euro şi...

Autor: Laurentiu Cotu

19.09.2014, 00:05 467
Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Daimler sau BMW, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de peste 5 mil. euro în utilaje şi echipamente de producţie pentru a susţine proiectele câştigate în utlima perioadă. Odată finalizată investiţia, Preh va demara în fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov, producţia de serie pentru panoul de control climă al noului model  Audi TT.
 
În prezent, capacitatea de producţie a fabricii de componente auto din Ghimbav este de 8 milioane de piese anual.
 
„În a doua jumătate a acestui an vom începe producţia de serie pentru panoul de control climă al noului model Audi TT, acest produs fiind unul foarte complex din punct de vedere tehnic. Anul acesta s-au alocat peste 5 milioane de euro, pentru investiţii în utilaje şi mijloace de producţie“, a declarat Mi­haela Forgaciu, director general Preh România.
 
Nemţii produc în fa­brica din Ghimbav, judeţul Braşov comu­tatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală, clienţii companiei fiind producătorii auto BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Daimler.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO