Auto

Nemţii de la Schaeffler văd afaceri în creştere cu 12%

Nemţii de la Schaeffler văd afaceri în creştere cu 12%

Autor: Laurentiu Cotu

08.11.2013, 00:05 195
Producâtorul german Schaeffler România, care deţine o fabrică de rulmenţi la Braşov, estimează că va încheia anul cu o cifră de afaceri mai mare cu 12% faţă de 2012, după ce în primul semestru a avut afaceri în creştere cu 6% faţă de aceeaşi perioadă din 2012.
 
Germanii au realizat anul trecut vânzări de peste 1,4 mld. lei (321,6 mil. euro) la fabrica din Braşov, iar în acest an ar putea ajunge la un rulaj de aproape 1,6 mld. lei (360 mil. euro), conform estimărilor de creştere ale companiei.
 
„În primul se­mes­tru al acestui an cifra de afaceri Schaeffler Ro­mâ­nia a înregistrat o creştere de 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Credem însă că această creş­tere va fi mai consis­ten­tă în a doua parte a anului, astfel că mizăm pen­tru 2013 pe o creştere totală a afa­ce­rilor cu 12% faţă de anul precedent“, a de­cla­rat pentru ZF Tran­sil­vania Alexan­dru Ble­movici, director ge­ne­ral al Schaeffler Ro­mânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO