Auto

New Kopel vrea 10 dealeri SsangYong până la finele anului

Autor: Bogdan Alecu

08.11.2011, 16:27 185

La începutul lunii decembrie New Kopel Group împreună cu partenerul NEC vor inaugura oficial, la Iaşi, primul dealership al mărcii SsangYong din afara Bucureştiului. New Kopel Group a devenit în 2011, prin divizia de import New Kopel Car Import, unic importator al mărcii SsangYong la nivel naţional.

Deschiderea dealership-ului din Iaşi este primul pas în strategia de a dezvolta la nivel naţional o reţea de distribuţie pentru marca SsangYong, cu un nivel ridicat al serviciilor. Partenerul NEC activează pe piaţa auto regională începând cu anul 1994, înregistrând performanţe semnificative în domeniul său.

Investiţia în amenajarea showroom-ului SsangYong din Iaşi s-a ridicat la 50.000 de euro, unitatea având o suprafaţă de 280 metri pătraţi. Alături de showroom, clienţii SsangYong beneficiază şi de servicii post vânzare, unitatea de servisare oferind lucrări la standardele înalte ale mărcii. Cea mai mare parte a investiţiei a fost direcţionată către achiziţia de echipamente de service, astfel încât întreaga gamă de produse să fie disponibila. Echipa de mecanici profesionişti are la dispoziţie un echipament modern şi dispozitive speciale pentru a asigura realizarea unor reparaţii de calitate.

În prezent este disponibil pentru achiziţie noul SUV SsangYong Korando C200, model aflat la a patra generaţie, iar de la începutul anului viitor noul Action Sport va intra în oferta dealerilor din ţară.

New Kopel Group urmează să extindă aria de acoperire a reţelei prin inaugurarea în următoarele 2 luni a trei noi dealership-uri, cu sprijinul partenerilor locali, în oraşele Cluj, Braşov şi Timişoara.

"Suntem în prezent într-un continuu proces de selecţie a partenerilor locali. Căutăm companii care au rezultate şi forţa de a promova marca SsangYong, asigurând totodată calitatea serviciilor mărcii. Am încheiat deja primele parteneriate iar în curând vom primi în familia SsangYong şi alţi dealeri la nivel naţional", a declarat Dudy Perry, şeful New Kopel Group.

Până la finalul anului următor New Kopel Group urmăreşte extinderea reţelei de dealeri până la 10 unităţi.

New Kopel Group, cu activităţi în domeniul leasingului operaţional, închirierea de maşini, management de flote, import şi distribuţie auto, estimează pentru finalul anului afaceri în valoare de 30 de milioane de euro, în creştere cu 20% comparativ cu 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO