Auto

Noi restricţii de trafic din cauza protestelor din Piaţa Victoriei

Noi restricţii de trafic din cauza protestelor din...

Autor: Daniela Timofti

12.08.2018, 21:41 64

Noi restricţii de trafic au fost dispuse de către poliţiştii rutieri, în zona Piaţa Victoriei, din cauza protestatarilor care se află, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de Executiv.

Mii de oameni se află, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a cere demisia Guvernului.

„Vreau o ţară ca afară”, „No corruption”, „Vrem respect şi oameni buni, nu corupţie si minciuni” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pancartele manifestanţilor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul a fost restricţionat pe bulevardul Lascăr Catargiu. De asemenea, traficul a fost oprit şi pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Ion Mincu. Sursa citată mai precizează că a fost restricţionat traficul şi pe strada Buzeşti către Piaţa Victoriei, dar şi pe strada Paris.

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, vineri şi sâmbătă în faţa Guvernului, pentru a-şi exprima nemulţumirile. În urma mitingului de vineri, peste 400 de persoane, între care şi jandarmi, au fost rănite, însă manifestarea de sâmbătă s-a desfăşurat fără incidente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO