Auto

Nou serviciu Uber la Cluj care permite părinţilor să comande maşini dotate cu scaune pentru copii

Nou serviciu Uber la Cluj care permite părinţilor să...

Autor: Vasile Magradean

09.08.2017, 14:36 12366

Platforma Uber a introdus, începând de miercuri, un nou serviciu în Cluj-Napoca, la un an de la intrarea pe piaţa clujeană, care permite părinţilor să comande maşini dotate cu scaune pentru copii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul general al Uber România, Nicoleta Schroeder, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că la nivelul municipiului Cluj-Napoca sunt câteva sute de şoferi parteneri înregistraţi.

”Sărbătorim un an de Uber în Cluj-Napoca, şi am lansat un nou serviciu dedicat, <Uber scaun de copil>, care permite părinţilor să comande o maşină dotată cu un scaun de copil. Cluj-Napoca este al doilea oraş în care am introdus acest serviciu, după Bucureşti. Credem că oraşul Cluj-Napoca este oraşul perfect pentru acest serviciu care va ajuta direct părinţii din oraş. La nivelul municipiului avem câteva sute de şoferi parteneri”, a spus Schroeder.

Potrivit acesteia, Clujul este un model aparte, în condiţiile în care aici se poate plăti parcarea prin sms, unde există o aplicaţie care indică locurile libere de parcare, fiind un oraş care se dezvoltă foarte rapid şi are nevoie de opţiuni de mobilitate.

Uber a intrat pe piaţa din Cluj-Napoca în 3 august 2016, oraşul fiind al doilea din România, după Bucureşti, în care a început să opereze această platformă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO