O companie din Piatra-Neamţ care produce remorci pentru panouri publicitare şi minibaruri a creat un brand de biciclete electrice

22 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Compania vinde aproximativ 300-400 de unităţi pe an, iar principalii clienţi sunt agenţiile de publicitate.

Bicicletele Bizze sunt produse în prezent în China, dar acţionarii fabricii se gândesc să înceapă producţia locală de anul viitor. 

Compania Bizz On Wheels din Piatra-Neamţ, care produce din 2011 re­morci pentru panouri publicitare şi minibaruri care pot fi folosite pentru di­verse evenimente, intenţionează ca de anul viitor să producă şi biciclete electrice pe care în prezent le importă din China. O astfel de bi­cicletă costă între 1.000 şi 3.000 de euro.

„Intenţionăm anul vi­itor în primăvară să in­trăm pe piaţa pro­du­că­torilor de biciclete elec­trice. În prezent, bi­ci­cletele pe care le vin­dem sunt produse în China sub brandul pro­priu Bizze Bikes“, a spus Ovidiu Teofănescu, fon­dator al brandului Bizze.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2017

 
Cuvinte cheie:
biciclete
, companie
, brand
, neamt
, piatra
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide