Auto

O nouă sesiune de închiriere spaţii şi terenuri de la CFR: 438.700 metri pătraţi sunt puşi la bătaie

O nouă sesiune de închiriere spaţii şi terenuri de la...

Autor: Ioan Dornescu

27.10.2014, 16:48 249

Licitaţiile publice cu strigare vor fi organizate, marţi, de sucursalele regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

"Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 52.400 mp, iar terenurile - 386.302 mp - şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici, atât celor care încă nu s-au alăturat acestui proiect, cât şi celor care intenţionează să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional. Locaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală", se arată într-un comunicat al administratorului reţelei feroviare publice.

În primele trei etape, compania a reuşit să închirieze 103 locaţii (51 de spaţii comerciale şi 52 de terenuri), în suprafaţă totală de 34.873 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO