Auto

„O piaţă imobiliară puternică atrage şi vânzări de Rolls-Royce“

Peter Schoppman

Peter Schoppman

Autor: Bogdan Alecu

24.02.2017, 00:07 898

O piaţă imobiliară în ascensiune,  pe care urmează să se lanseze noi pro­­iecte de birouri sau rezi­den­ţiale, mai ales pe seg­mentul supe­rior, re­pre­zintă unul dintre „indi­ciile“ de ba­ză ale ce­lor care vând auto­mo­bi­le de lux precum Rolls-Royce pentru a iden­ti­fica o piaţă cu potenţial.

„Bucureştiul creşte, sunt multe si­turi de con­strucţii şi multe proiecte noi. Acestea sunt sem­nalele că Ro­mâ­nia şi Capi­tala reprezintă o eco­no­mie în creştere şi cu potenţial în creş­tere pentru produsele noastre. Piaţa de real-estate este un indicator pen­tru potenţialul de a vinde auto­mo­bile Rolls-Royce. Clădiri noi înseamnă ve­­nituri , locuri de muncă, businessuri în creştere, investiţii şi în final an­tre­pre­nori de succes care cumpără Rolls-Royce“, explică Pe­ter Schop­pman, direc­tor regional Rolls-Royce pen­tru Germania, Europa de Nord şi de Est.

Spre exemplu, în par­­tea de nord a Capi­ta­­lei, în zona Barbu Văcăres­cu s-au construit cele mai înalte clădiri de birouri din România, dar şi pro­iecte rezidenţiale pre­mium şi de lux, în care preţul unui apartament poate ajunge de la câteva sute de mii de euro chiar şi la trei milioane de euro, în special în zona parcului Herăstrău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO