Auto

Opel a început anul cu cea mai mare creştere a înmatriculărilor din primele două luni ale anului

Opel a început anul cu cea mai mare creştere a...

Autor: Bogdan Alecu

09.03.2018, 16:36 1589

După ce la finele anului trecut Opel marca al patrulea an consecutiv de creştere a numărului de autovehicule comercializate pe piaţa românească şi după un început în forţă în 2018 cu o urcare pe locul trei în clasamentul celor mai vândute mărci, Opel România înregistrează cea mai mare creştere a înmatriculărilor în primele două luni ale anului.

Datele confrom rapoartelor de înmatriculări autoturisme (PC), disponibile la această dată arată o creştere record de cca 59%  pentru Opel în primele două luni ale anului, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creştere din top 10.

Tot în acest interval, totalul înmatriculărilor Opel pe segmentele automobilelor şi utilitarelor uşoare (PC plus LVC) a înregistrat o creştere de 56%. Raportată la număr de unităţi, performanţa Opel (PC plus LVC) înseamnă 1364 autovehicule înmatriculate anul acesta, faţă de 874 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO