Auto

Opel îşi triplează vânzările după un contract cu ministerul lui Dragnea

Premierul Victor Ponta şi ministrul dezvoltării Liviu Dragnea testând un microbuz

Premierul Victor Ponta şi ministrul dezvoltării Liviu Dragnea testând un microbuz

Autor: Bogdan Alecu

24.07.2014, 00:05 755
Opel România, prin intermediul dealerului Union Motors, din care constructorul german deţine 15%, a livrat astăzi primele 100 de microbuze şcolare dintr-un total de 600 către Ministerul Dezvoltării, repartizate ulterior către primării la nivel naţional.
 
Preţul unui astfel de microbuz este de aproximativ 26.700 de euro, valoarea cumulată a celor 100 de vehicule livrate ieri fiind de aproape 2,7 mil. euro, dintr-un contract de peste 16 mil. euro, pentru 600 de astfel de autovehicule.
 
Anul trecut Opel a livrat pe piaţa locală 131 de vehicule comerciale uşoare potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), ocupând ultimul loc în clasament, fără a lua în calcul rezultatele Skoda şi SsangYong, în timp ce pe prima poziţie în rândul mărcilor de import s-a situat Ford, cu aproape 2.200 de vehicule comerciale uşoare.
 
În primele şase luni ale acestui an, Opel a livrat pe piaţa locală 153 de vehicule comerciale, ocupând locul 9 în topul importatorilor de utilitare, în creştere însă de la 66 în perioada similară a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO