Auto

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra, blocaţi pe Aeroportul Craiova

Peste 170 de pasageri ai cursei Wizz Air de Londra,...

Autor: Ionut Jifcu, Mediafax

27.02.2018, 10:56 147

Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pista aerogării este funcţională, însă aeronava nu a decolat la ora stabilită.

El a acuzat lipsa de comunicare a companiei aeriene, neştiind ce să le transmită pasagerilor care ar fi trebuit să plece de la ora 6.25.

”Pista este funcţională, dar culmea este că nu se zboară. A fost o aterizare, în cursul dimineţii, la 7.35 şi de atunci aeronava stă la platformă, pur şi simplu, şi n-aş putea să vă spun din ce motive. Sunt probleme care nu ţin de noi şi nu ştiu ce să le spun oamenilor. Această aeronavă a venit din Polonia de la Katowice şi trebuia să plece la Londra, zborul fiind programat pentru ora 6.25. A venit cu o întârziere de aproximativ o oră, după care a rămas la platformă”, a declarat Dumitru.

Acesta a ţinut să precizeze că pista Aeroportului Craiova este operaţională.

”Se zboară, nu mai sunt probleme legat de vreme, pista este operaţională, dovadă că s-a aterizat. Chiar este totul în regulă”, a declarat Mircea Dumitru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO