Auto

Petrom deschide în nordul Capitalei prima staţie de încărcare a maşinilor electrice în parteneriat cu Electrica

Petrom deschide în nordul Capitalei prima staţie de...

Autor: Roxana Petrescu

09.01.2017, 00:06 992
Săptămâna aceasta, cel mai mare petrolist din România, OMV Petrom, va deschide în parteneriat cu Electrica prima staţie de încărcare rapidă a maşinilor electrice, acesta fiind primul pas pe care compania îl face spre domeniul mobilităţii electrice. Cel mai probabil, vor veni şi ceilalţi petrolişti cu anunţuri similare.
 
Prima staţie în care va fi implementat sistemul de alimentare cu energie electrică este OMV Aerogării, OMV Petrom fiind prezent pe piaţa locală atât prin intermediul brandului Petrom, cât şi prin staţiile OMV.
 
„Acesta (sistemul de încărcare electrică rapidă - n. red.) face parte din proiectul-pilot în domeniul electromobilităţii iniţiat de Electrica şi OMV Petrom Marketing (compania prin care sunt administrate benzinăriile Petrom - n. red.)“, au anunţat la finalul săptămânii trecute cele două companii. Electrica este cel mai puternic jucător din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie electrică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO