Piaţa curieratului se îndreaptă spre 450 mil.euro, condusă de comerţul online

16 mar 2017 Autor: Cristina Bellu

Comerţul online reprezintă unul dintre prin­cipalii factori de dezvoltare ai pieţei curieratului, piaţă care va atinge anul acesta o valoare de 450 milioane de euro, potrivit esti­mă­rilor făcute de antreprenorul Octavian Bădescu, fon­datorul companiei de curierat Sameday Courier, cu afaceri estimate la 3 milioane de euro anul trecut.
 
„Piaţa de curierat este în creştere, cel mai im­portant generator de business fiind comerţul online. Anul acesta estimez că piaţa va atinge o valoare de 450 de milioane de euro, iar în 2018 aceasta va depăşi 500 de milioane de euro.“
 
Chiar dacă în ultima perioadă se remarcă o consolidare a pieţei de curierat, dacă se ia în calcul deficitul forţei de muncă, se poate spune că există o scădere a calităţii serviciilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
piata
, comert
, curierat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide