Auto

Poliţia Română se înnoieşte cu sute de maşini după o investiţie de 30 de milioane de lei

Poliţia Română se înnoieşte cu sute de maşini după...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

04.04.2018, 14:31 2124

”În şedinţa de astăzi (mierucir - n.r.) vom adopta o hotărâre de guvern prin care vom suplimenta bugetul MAI din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului cu suma de 30 de milioane de lei pe ntru achiziţionarea a 550 de autovehicule de către Poliţia Română”, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

Ea a spus că are veşti bune şi pentru Jandarmeria Română.

”Şi pentru Jandarmeria Română, împreună cu dna ministru avem veşti bune, anume creşterea de 10% a salariilor pentru jandarmii din operativ care îndeplinesc misiuni de ordine publică şi care intră în vigoare de luna asta, finalizarea unor lucrări de siguranţă pentru poligonul de siguranţă de la Băneasa, dar şi începerea unor lucrări pentru un poligon modern, un poligon acoperit, care ar putea fi finalizat într-un termen de doi ani şi a cărui investiţie este de aproximativ 8 milioane de euro”, a adăugat premierul.

Parlamentul a adoptat, luna trecută, corecţiile la legea salarizării, care prevăd, printre altele, sporuri de 10% pentru jandarmi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO