Auto

Preh investeşte 5 mil. euro în fabrica de componente auto din Ghimbav

Preh investeşte 5 mil. euro în fabrica de componente...

Autor: Laurentiu Cotu

08.01.2015, 00:06 675
Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Daimler, Audi sau BMW, şi-a bugetat pentru acest an o investiţie de 5 mil. euro pentru creşterea capacităţii de producţie la fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov. În 2014 nemţii au investit alte 5 mil. euro în utilaje şi echipamente de producţie.
 
„Capacitatea actuală de producţie este de 8 milioane de piese anual, aceasta urmând să fie extinsă cu încă un milion de piese în 2015. Pentru acest proiect se vor face investiţii în utilaje şi alte mijloace de producţie de aproximativ 5 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România.    
 
Nemţii produc în fabrica din Ghimbav comutatoare multifuncţionale pen­tru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de con­trol al climei şi elemente de comandă din consola centrală, clienţii companiei fiind producă­torii auto BMW, VW, Porsche, Sko­da, Seat, Audi şi Daimler.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO