Auto

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Transporturilor finalizarea exproprierilor: La două săptămâni expropriem două coteţe pe Bucureşti-Ploieşti. Mai aveţi?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului...

Autor: Dana Stanila

27.07.2017, 14:11 1098

"La două săptămâni expropriem două coteţe pe Bucureşti Ploieşti. Mai aveţi ? Le puteţi strânge pe toate odată ca să terminăm", i-a spus premierul ministrului Transporturilor.

"Sunt probleme care vin din trecut şi acum le actualizăm. Cele două imobile care sunt astăzi pe ordinea de zi de expropiat se regăsesc în HG 381 din 2009 , care prevedea declanşarea procedurioi de expropiere a imobilelor proprietate privată rămase de expropriat. (...) Sunt ultimele imobile pe acest tronson", a răspuns ministrul.

"Acum două săptămâni am mai expropirat două, tot pe tronsonul ăsta. Acum două săptămâni alea două erau ultimele", a continuat Tudose.

"Erau pe alt obiectiv de investiţie", a replicat Cuc.

"Am înţeles. În timp ce noi expropriem alţi tot se apucă şi mai fac ceva (..)Putem să facem şi noi autostrada înainte să mai construiască ei? Poate ne iese mai bine", a încheiat premierul.

CNAIR anunţa pe 6 iulie că a fost eliberată autorizaţia de executare a lucrărilor de construcţie pentru racordarea autostrăzii urbane (A3) cu Bucureştiul, valoarea lucrărilor fiind de aproape 22,6 milioane de lei. Termenul de execuţie a fost stabilit pentru august 2018

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO