Auto

Preţurile în România pentru noul Citroen C4 Cactus

Preţurile în România pentru noul Citroen C4 Cactus

Autor: Iulian Dnistran

30.09.2014, 14:10 2916

Citroen C4 Cactus a ajuns şi în România, iar cu acestă ocazie Citroen a pus la dispoziţie lista de preţuri pentru crossoverul care preia cu succes elemente din limbajul de design al gamei DS.

Citroen C4 Cactus este disponbil în România în trei variante de echipare: Live, Feel şi Shine. Versiunea de bază Live oferă, printre alte dotări standard, şase airbaguri, direcţie asistată electric, ecran tactil de şapte inci, sistem audio MP3 cu patru incinte acustice şi comenzi pe volan.

În cazul versiunii Feel, lista de dotări standard este completată de sistemul Hill Assist, aer condiţionat cu reglare manuală şi volan cu piele bi-ton şi inserţii cromate.

Versiunea de top Shine oferă în standard climatizare automată, sistem de navigaţie pe ecranul tactil, proiectoare de ceaţă cu funcţie Cornering Light şi jante aliaj SQUARE de 16 inci.

Cel mai ieftin Citroen C4 Cactus poate fi achiziţionat în România pentru preţul de 12.995 de euro cu TVA, în varianta de motorizare pe benzină VTi 82 PureTech ce oferă un motor aspirat natural de 1,2 litri şi o putere maximă de 82 CP, în nivelul de echipare Live.

Citiţi mai mult pe www.promotor.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO