Auto

Prima zi de carantină în localităţi din Ilfov: 250 de amenzi

Prima zi de carantină în localităţi din Ilfov: 250 de...

Autor: Andreea Tobias

22.11.2020, 15:36 1069

Primele amenzi pentru ilfovenii care au încălcat restricţiile. Poliţiştii au legitimat peste 2.000 de persoane, iar cei care nu aveau declaraţie pe proprie răspundere şi motive bine întemeiate de deplasare au fost sancţionaţi.

Verificările au continuat în Ilfov cu 156 de poliţişti, alături de 81 de efective reprezentând Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, ISU Bucureşti-Ilfov, Poliţia Locală, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier.

Forţele de ordine au verificat 227 de societăţi comerciale şi au legitimat peste 2.163 de persoane în Ilfov, cu privire la respectarea interdicţiilor impuse pe timpul stării de alertă. De asemenea, au fost verificate peste 261 de mijloace de transport persoane.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au dat 253 de amenzi în valoare de 28.300 lei.

De sâmbătă, sunt în carantină în Ilfov localităţile Otopeni, Măgurele (cu satele aparţinătoare Alunişu, Dumitrana, Măgurele, Pruni şi Vârteju), Corbeanca (cu satele aparţinătoare Ostratu, Petreşti şi Tamaş), Popeşti Leordeni, Dobroieşti (cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni) şi Mogoşoaia.

Tot în Ilfov s-a instituit carantina de vineri în oraşul Bragadiru, cu satul aparţinător Bragadiru, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu.

Duminică, judeţul Ilfov are o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de 8,17 la mie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO