Auto

Producătorul de cablaje auto SEWS deschide o fabrică la Petroşani cu 200 de angajaţi

Producătorul de cablaje auto SEWS deschide o fabrică la...

Autor: Laurentiu Cotu

10.10.2016, 00:05 2872
Producătorul de cablaje auto SEWS R­omânia, filiala locală a producătorului japo­nez de componente auto Sumitomo Electric Wiring Systems-Europe (SEWS-E), va demara la începutul lunii viitoare operaţiunile într-o nouă unitate de producţie a cablajelor, la Petroşani (judeţul Hunedoara).
 
Proiectul a fost dezvoltat pe o suprafaţă totală de aproximativ 3.000 de metri pătraţi şi 200 de oameni au fost deja recrutaţi, potrivit municipalităţii din Petroşani.
 
„Compania SEWS a închiriat la Petroşani două hale, una de 2.000 de metri pătraţi şi una de 800 de metri pătraţi pentru producţia de ca­blaje auto. Producţia va demara la începutul lu­nii noiembrie, fiind recrutaţi deja în jur de 200 de oameni“, a declarat pentru ZF Transilvania Florin Tiberiu Iacob Ridzi, primarul munici­piului Petroşani. El a mai spus că până în prezent au fost depuse peste 700 de CV-uri pentru angajare la viitoarea unitate de producţie, în condiţiile în care investiţia japonezilor ar presupune recr­u­tarea a 1.000 de oameni în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO