Auto

Producătorul de cablaje Kromberg & Schubert recrutează 100 de oameni pentru fabrica din Nădab, Arad

Producătorul de cablaje Kromberg & Schubert recrutează...

Autor: Laurentiu Cotu

26.06.2017, 00:06 1000

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de siste­me electrice Kromberg & Schubert, cu aproximativ 40.000 de angajaţi în 35 de spaţii, are disponibile 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, cu stu­dii gimnaziale, în fabrica din loca­litatea Nădab, la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

În urmă cu doi ani, germanii şi-au extins capacităţile de producţie în fabrica de cablaje auto din Nădab cu o hală de 10.000 de metri pătraţi, investiţia presupunând şi crearea a 1.000 de locuri de muncă, potrivit unor infor­maţii an­te­rioare. Compania Krom­berg & Schu­bert România NA, cu sediul în Nădab, a avut anul trecut o ci­fră de afaceri de aproape 370 mil. lei (peste 82 mil. euro) şi un profit net de 4 mil. lei (900.000 de euro), potrivit site-ului Ministerului Fi­nan­ţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO