Auto

Producătorul de componente auto Leoni deschide primul centru de servicii din Europa la Cluj

Producătorul de componente auto Leoni deschide primul...

Autor: Adelina Mihai

20.04.2016, 00:05 1119
„România furnizează forţă de muncă bine pregătită la costuri competitive“, spun reprezentanţii concernului german Leoni.
 
Producătorul de componente auto Leoni, care are afaceri de peste 460 de milioane în cele trei fabrici din România, va deschide în vara acestui an  primul centru de servicii de tip „shared“ în Cluj, unde va centraliza toate activităţile de HR ale concernului german.
 
„Investiţia în România a fost o decizie strategică pentru Leoni. Cu cele trei fabrici din Arad, Bistriţa şi Piteşti, avem deja o infrastructură bine stabilită în România. Acest lucru ne ajută să reducem cantitatea de actvităţi administrative şi totodată să ne îmbunătăţim procesele existente. În plus, România furnizează o forţă de muncă bine pregătită la costuri competitive. În iulie vom lansa Shared Service Center-ul care va avea între şase şi zece angajaţi şi care va ajunge la circa 40-50 de angajaţi în următorii ani“, au transmis reprezentanţii Leoni în urma unei solicitări a ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO